Sobre Meteor

METEOR avalados por 40 años en el sector de la gestión, transporte y distribución de documentos y pequeña paquetería, le ofrece una garantía de SERVICIO EFICAZ Y SEGURO.

Nuestra empresa está especializada en gestión y envío de documentos y paqueteria tanto dentro del mismo dia como del dia siguiente, para lo cual contamos con una flota de vehículos ligeros, lo que nos permite desarrollar el servicio ágil y dinámico que nos caracteriza.

Actualmente el sector de la mensajería desempeña un papel clave en las relaciones entre empresas, en Meteor somos conscientes y sabemos de la complejidad de esas relaciones. En esta línea, conocedores de las necesidades específicas de su sector, sabemos que nuestro servicio se ajusta a sus exigencias.

Transport urgent de paqueteria i missatgeria

Servei personalitzat

Oferim un servei de porta a porta i un tracte personalitzat i introduïm el vessant humà de la missatgeria, tracte que vostè es mereix i que nosaltres estem orgullosos d’oferir-li.

En aquests moments en què la imatge és un valor afegit, i coneixedors de la importància d’oferir serietat, disciplina i uniformitat, tot el nostre personal va uniformat i equipat amb telefonia mòbil.

Noves tecnologies

Meteor a través de la nostra incorporació al món de les noves tecnologies, ens permet oferir-li importants avanços dins del sector de missatgeria i paqueteria.

Un exemple d’això, és poder visualitzar els comprovants de lliurament P.O.D. a través del servei En línia de la nostra pàgina Web, a les 24-48 h d’haver estat realitzada el lliurament.

Atenció immediata

La situació privilegiada de Meteor, dins del sector serveis i respecte a l’emplaçament de la seva empresa, ens permet una atenció immediata de les seves sol·licituds de servei alhora que un seguiment rigorós de les seves gestions per part del nostre personal de repartiment.

Dins de la nostra línia operativa, i segons el que es disposa en l’Estatut dels Treballadors, tot el nostre personal de moto està subjecte al règim general de la Seguretat Social.

Vídeo de presentació

Demani’ns un pressupost de forma gratuïta i sense cap compromís