Sobre Meteor

METEOR avalats per 40 anys en el sector de la gestió, transport i distribució de documents i petita paqueteria, li ofereix una garantia de SERVEI EFICAÇ I SEGUR.

La nostra empresa està especialitzada en gestió i enviament de documents i paqueteria tant dins del mateix dia com del dia següent, per a això comptem amb una flota de vehicles lleugers, la qual cosa ens permet desenvolupar el servei àgil i dinàmic que ens caracteritza.

Actualment el sector de la missatgeria exerceix un paper clau en les relacions entre empreses, en Meteor som conscients i sabem de la complexitat d’aquestes relacions. En aquesta línia, coneixedors de les necessitats específiques del sector, sabem que el nostre servei s’ajusta a les seves exigències.

Transport urgent de paqueteria i missatgeria

Servei personalitzat

Oferim un servei de porta a porta i un tracte personalitzat i introduïm el vessant humà de la missatgeria, tracte que vostè es mereix i que nosaltres estem orgullosos d’oferir-li.

En aquests moments en què la imatge és un valor afegit, i coneixedors de la importància d’oferir serietat, disciplina i uniformitat, tot el nostre personal va uniformat i equipat amb telefonia mòbil.

Noves tecnologies

Meteor a través de la nostra incorporació al món de les noves tecnologies, ens permet oferir-li importants avanços dins del sector de missatgeria i paqueteria.

Un exemple d’això, és poder visualitzar els comprovants de lliurament P.O.D. a través del servei En línia de la nostra pàgina Web, a les 24-48 h d’haver estat realitzada el lliurament.

Atenció immediata

La situació privilegiada de Meteor, dins del sector serveis i respecte a l’emplaçament de la seva empresa, ens permet una atenció immediata de les seves sol·licituds de servei alhora que un seguiment rigorós de les seves gestions per part del nostre personal de repartiment.

Dins de la nostra línia operativa, i segons el que es disposa en l’Estatut dels Treballadors, tot el nostre personal de moto està subjecte al règim general de la Seguretat Social.

Vídeo de presentació

Demani’ns un pressupost de forma
gratuïta i sense cap compromís